Suite Books Ön Muhasebe Yazılımı

Amerika’da ki LLC şirketlerin ön muhasebesini tutmak şirket sahiplerinin sorumluluğundadır. LLC şirket kurup ticarete başladıktan sonra şirket sahipleri gelir, gider ve işlemleri günlük olarak tutabilir. Ön muhasebe ve defter tutmak için aylık olarak bir muhasebeci ile anlaşmak gerekmez. Amerika’da kurulan LLC şirketler için ön muhasebe ve faturalandırma süreçlerinin yönetilmesi için Bookkeeping yazılımları kullanılıyor. Suite Books ön muhasebe, defter tutma ve faturalandırma için kullanabileceğiniz bulut tabanlı bir çözümdür. Bu rehberde Suite Books Bookkeeping yazılımının avantajlarından bahsedeceğiz.

Bookkeeping yazılımı nedir? Ne işe yarar?

Ticarete yeni başlayan küçük işletme sahipleri kendi muhasebelerini nasıl tutacaklarını bilmiyor olabilirler. Bir işletmeyi yönetmeye yeni başladıysanız ön muhasebe, faturalandırma ve defter tutma oldukça bunaltıcı olabilir. Bu yüzden küçük işletme muhasebesi ve muhasebe uygulamaları çok kullanışlıdır. Nerede olursanız olun, finansal bilgilerinizi yönetebilirsiniz. İşte tam bu noktada Bookkeeping yazılımları devreye girer.

Suite Books Nedir?

Daha fazla bilgi ve kaydolmak için suitebooks.io adresine göz atabilirsiniz.

amerikada sirket on muhasebe yazilimi Suite Books Ön Muhasebe Yazılımı

Suite Books, bulut tabanlı olarak aylık abonelik sistemi ile çalışan bir ön muhasebe, defter tutma ve faturalandırma yazılımıdır.

Suite Books’un yetenekleri bununla da sınırlı değildir aynı zamanda İK ve bordro yönetimi, gelir gider işleme, müşterilerden kredi kartlarıyla ödeme alma, abonelik sistemi ile aylık tahsilat ve ürün-hizmet satışı yapabilme yeteneklerine de sahiptir.

Suite Books Fiyatlandırması Nasıl Çalışır?

Suite Books 30 günlük deneme süresi sağlayan birden çok pakete sahip uygun fiyatlı bir çözümdür.

amerikada sirket on muhasebe yazilimi fiyat Suite Books Ön Muhasebe Yazılımı

Aylık, yıllık ve ömür boyu olarak farklı fiyatlandırma seçenekleri sunan Suite Books, aylık planlarında 3- günlük ücretsiz deneme süresi sunuyor.

Aylık 3 dolarlık olan Lite planı; 1 İşletme Hesabı, 1 Sistem Kullanıcısı, 20 Fatura ve 20 Teklif sunan en ekonomik pakettir. Bir üst paket olan Pro paket tercih edildiğinde ise limitsiz fatura ve teklif, kredi kartlarından aylık abonelik satışı, fatura şablonu ve limitsiz müşteri oluşturma gibi özellikleri kapsıyor.

İlk olarak lite planla başlayıp daha üst planlara geçiş yapmak mümkün fakat daha düşük plana geçilemiyor. 30 günlük deneme süresi sonunda istenilen herhangi bir plan satın alındığında aylık olarak ödeme yapılarak kullanılmaya devam edilebiliyor.

Suite Books Türkçe Dil Desteği Sunuyor Mu?

Evet SuiteBooks hem Türkçe hem de İngilizce dil desteği sunuyor. Üst menüden dilinizi seçip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Suite Books İle Ürün veya Hizmet Satışı Yapılabilir Mi?

amerikada sirket on muhasebe yazilimi hizmet satisi Suite Books Ön Muhasebe Yazılımı

Evet. Suite Books içerisindeki basit stok modülü sayesinde web siteniz olmasa dahi sisteme ürün veya hizmetlerinizi ekleyip stok miktarlarını ayarlayabilirsiniz. İsterseniz bu ürün ve hizmetlere faturalar oluşturup müşterinize iletip kredi kartıyla ödeme talep edebilir, isterseniz de aylık abonelik sistemi ile tekrarlayan ödemeler alarak ömür boyu gelir elde edebilirsiniz.

Faturalandırma Seçeneği Var Mı?

amerikada sirket on muhasebe yazilimi fatura kesmek Suite Books Ön Muhasebe Yazılımı

Evet. Müşterilerinize stoğunuza eklediğiniz ürün ve hizmetler için tek seferlik veya günlük, haftalık, yıllık şeklinde tekrarlayan fatura döngüleri oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz faturalara kendi şirketinizin logosunu ve bilgilerini ekleyebileceğiniz şablonlar kullanabilirsiniz.

Faturalar muhasebe modülünde otomatik olarak gelir olarak işaretlenir. Hatta içeriğindeki banka modülü ile bankada bakiyeniz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Not: Şuan Suite Books herhangi bir bankayla anlık entegrasyon yapamıyor fakat kullanmaya başladığınızda bankanızdaki bakiyenizi sisteme girerek kasa hesabınızı tutturabilirsiniz..

Kredi Kartlarından Online Ödeme Alınabilir Mi?

amerikada sirket on muhasebe yazilimi kredi karti odeme alma Suite Books Ön Muhasebe Yazılımı

Stripe, Paypal, Razorpay, Paystack gibi toplamda 7 ayrı ödeme ağ geçidine entegre olabilir. Bu sayede müşterilerinize göndereceğiniz faturalardan online ödemeler alabilirsiniz.

Tabii ki bu ödeme ağ geçitlerine önceden hesap açıp onay almanız gerekmektedir. Özellikle Stripe entegrasyonu için LLC şirketinizle Stripe’a kaydolup onay aldıktan sonra Suite Books entegrasyonu oldukça basittir.

Daha Hangi Özellikler Var?

SuiteBooks özellike ABD de kurulan şirketler için geliştirilen USd para birimi ile çalışan tam kapsamlı ön muhasebe ve faturalandırma yazılımıdır. Yukarıda saydığımız başlıca özellikler haricinde daha bir çok ek özelliğe sahiptir.

Örneğin:

  • Kullanıcılar tanımlama ve yetkilendirme
  • Yıl sonu vergi beyanı için muhasebeci veya müşavire raporlama yapmak ya da müşavirinize yetki vererek raporlamasını kendisi yapmasını sağlayabilirsiniz.
  • IK ve bordro modülü sayesinde freelancer veya sözleşmeli çalışanlarınızın ödemelerini tutmak
  • Raporlama sistemi ile kar zarar hesaplaması
  • İşetme yönetimi ile özel SMTP email sistemi kurarak müşterilerinize fatura bilgilendirmelerini yapmak
  • Satış öncesi teklifler göndermek, bu teklifleri müşteriye dönüştürüp ödemeleri almak
  • Muhasebe modülü sayesinde gelir giderleri işleme. Giderlerin alış faturası veya dekontlarını depolama
  • Tedarikçiler ekleme
  • Vergi ayarlamaları yapabilme
  • ve dahası

Daha fazla özelliği keşfedebilmeniz için SuiteBooks.io adresini ziyaret ederek hemen bir hesap açın ve işletmenizi ekleyin.

30 Günlük deneme süresi boyunca sınırsız olarak kullanabilirsiniz. Yıl sonunda vergi beyanı aşamasında gelir ve giderlerinizin kaydını müşavirinize kolaylıkla raporlayın. Vergi sezonlarında doğru muhasebe kayıtları tutun böylece aklınızda vergi ve muhasebesel işlemler ile ilgili herhangi bir soru işareti kalmaz ve işinize daha iyi odaklanabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir ↴

Ziyaretçi Yorumları ↴

2 Yorum. Yeni Yorum

  • Slm,
    Amazon entegrasyonu yok sanirim, ben özelliklerinde bunu göremedim.

    Cevapla
    • Nazmi Özer
      15 Eylül 2024

      Evet yok daha çok defter tutma ve faturalandirma amaç ekonomik bir çözüm diyebiliriz

      Cevapla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.